Loading...

מזקל אמארס אספדין חובן

קטגוריות: , תגית: מותג:

199

28.42 ש"ח ל - 100 מ"ל

מזקל אמורס נוסד בשנת 2010 על ידי קבוצת חברים שבמהלך טיולים באזורים השונים של מכסיקו, נחשפו לעולם אותו לא הכירו, עולם של ריחות טעמים ומסורת ובו במקום התאהבו. הם הגיעו למסקנה שהמזקל הינו משקה האלכוהולי הטוב בעולם ואחד מהפחות מוכרים או מוערכים בעולם ומשם הדרך להקמת מזקל אמורס הייתה קצרה. מזקל אמורס מיוצרת בתהליך טבעי ואורגני מצמח האגבה, סמלה של מקסיקו ששמה מגיע מהשפה היוונית ופירושה “נערץ”. האגבה המקסיקנית הינה צמח קדוש והידע לגביה מועבר מדור לדור במשך אלפי שנים. מתוך 200 זני האגבה הפרוסים מאריזונה ועד קולומביה רק 22 משמשים לייצור המזקל ולשם השוואה לייצור הטקילה נזקקים לזן אחד בלבד. האגבה סופגת שמש עד להגיע לבגרות (בין 6 ל 30 שנה) או אז היא מוכנה לבציר. מה שהופך את המזקל אמורס למיוחדת הם הבדלי הטרואר ולכל אזור מוצר בעל ארומות וטעמים שונים. התסיסה הטבעית שעובר הנוזל ללא תוספת שמרים או חומרים לא טבעיים, יכולה להתקיים במיכלי עץ (בעיקר עץ אורן) ומטרתה להפוך את סוכר האגבה לאלכוהול בתהליך טבעי לחלוטין המאפשר מיצוי ארומות וטעמים מיטבי. אז עובר הנוזל לזיקוק כפול בדוד נחושת ולביקבוק ידני מלווה בציון התאריך וחתימת המאסטר.

מיוצרת מזן האגבה אספדין בן 10 שנים שמבושלת במשך 5 ימים בתנורים תת קרקעיים ואז עוברת לתסיסה במיכלי עץ פתוחים לאוויר הפתוח בין 5 – 15 יום, בשלב הבא עובר הנוזל זיקוק משולש במיכלי נחושת המחוממים בעץ שנותן למזקל מרקם נעים מבלי לעבד את ניחוחות העשן. בעלת מתקתקות עדינה משולבים ברמיזות למנגו, קינמון ומנטה עטופים בעץ, בעלת מרקם קטיפתי ועדין.

700 מ”ל.

מידע נוסף

מותג: MEZCAL AMORES

מזקל אמורס נוסד בשנת 2010 על ידי קבוצת חברים שבמהלך טיולים באזורים השונים של מכסיקו, נחשפו לעולם אותו לא הכירו, עולם של ריחות טעמים ומסורת ובו במקום התאהבו. הם הגיעו למסקנה שהמזקל הינו משקה האלכוהולי הטוב בעולם ואחד מהפחות מוכרים או מוערכים בעולם ומשם הדרך להקמת מזקל אמורס הייתה קצרה. מזקל אמורס מיוצרת בתהליך טבעי ואורגני מצמח האגבה, סמלה של מקסיקו ששמה מגיע מהשפה היוונית ופירושה “נערץ”. האגבה המקסיקנית הינה צמח קדוש והידע לגביה מועבר מדור לדור במשך אלפי שנים. מתוך 200 זני האגבה הפרוסים מאריזונה ועד קולומביה רק 22 משמשים לייצור המזקל ולשם השוואה לייצור הטקילה נזקקים לזן אחד בלבד. האגבה סופגת שמש עד להגיע לבגרות (בין 6 ל 30 שנה) או אז היא מוכנה לבציר. מה שהופך את המזקל אמורס למיוחדת הם הבדלי הטרואר ולכל אזור מוצר בעל ארומות וטעמים שונים. התסיסה הטבעית שעובר הנוזל ללא תוספת שמרים או חומרים לא טבעיים, יכולה להתקיים במיכלי עץ (בעיקר עץ אורן) ומטרתה להפוך את סוכר האגבה לאלכוהול בתהליך טבעי לחלוטין המאפשר מיצוי ארומות וטעמים מיטבי. אז עובר הנוזל לזיקוק כפול בדוד נחושת ולביקבוק ידני מלווה בציון התאריך וחתימת המאסטר.

כשרות

אחוז אלכוהול

מדינה

נפח

אולי יעניין אותך

חוות דעת

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “מזקל אמארס אספדין חובן”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *